Beschrijving van de
Glutenvrij BIO sorghummeel, 500 g, Marchesato
Sorghummeel is helemaal geen nieuw ingrediënt, integendeel! Het is relatief onbekend omdat historisch gezien het gebruik van sorghum werd vervangen door dat van maïs. Tegenwoordig is het een product dat hernieuwde belangstelling trekt vanwege zijn voedings- en organoleptische kenmerken. Sorghummeel is van nature glutenvrij. Het is een vezelrijk product, zeer goed verteerbaar.
Gebruik sorghummeel om de biscuitbasis voor uw desserts te bereiden: glutenvrij eten smaakte nog nooit zo lekker! Het is een ingrediënt met een neutrale smaak, waardoor je je hart kunt ophalen aan de combinaties en de keuze van de ingrediënten voor het bijgerecht. Je kunt sorghummeel ook gebruiken om lekkere pannenkoeken, ongelooflijke pannenkoeken of perfecte wraps te maken. Als het deeg erg gehydrateerd is, kun je het puur gebruiken. Je kunt sorghummeel ook gebruiken voor sauzen zonder de smaak van het recept te veranderen. Sorghummeel wordt ook gebruikt om body en textuur te geven aan vleesvullingen of om zachtheid te geven aan groentevullingen.
Ingrediënten : sorghummeel* 100%
*uit de biologische landbouw van de EU
Presentatie : 500 g Fooien
Eigenschappen
Productcode | 100957 |
Categorie | Meel, Meel, zemelen en mixen |
Merk | Marchesato |
Volume | 500 g |
Hoofdingredient | Sorghummeel |
Levering vanaf | Roemenië |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.