Beschrijving van de
Bio Azukibonen, 400 g, Obio
Eigenschappen:
Azukibonen (ook bekend als rode bonen, Adzuki of Aduki) worden voornamelijk verbouwd in China en Japan. Het is een van de meest gewaardeerde bonensoorten vanwege de hoge voedingswaarde. Het is rijk aan eiwitten (20 g eiwit per 100 g product). Azuki Obio bonen zijn afkomstig van gecertificeerde biologische gewassen, zonder pesticiden.
Ingrediënten:
azukibonen*
*uit ecologische landbouw
Voedingswaarden/100g:
Energie: 1375kJ / 329kcal
Vetten: 0,5 g waarvan verzadigd: 0,2 g
Koolhydraten: 50g waarvan suikers: 0g
Eiwit: 20 g
Zouten: 0,01 g
Voorzorgsmaatregelen:
Bewaar op een koele, droge plaats, beschermd tegen zonlicht en vorst.
Presentatie:
400 gr
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.