Beschrijving van de
Biologische boekweitspaghetti, glutenvrij, 250 g, Probios
Spaghetti van biologische boekweit, glutenvrije pastaspecialiteit aanbevolen voor consumptie door mensen met glutenintolerantie maar ook voor de preventie van ziekten zoals leverziekten, diverse oedemen, diabetes, hoge bloeddruk, bloedarmoede of depressie, hartziekten.
Kenmerken:
Bron van vezels en eiwitten, product rijk aan vitamine E en enkele B-vitamines.
Nu in een nieuwe ecologische kartonnen verpakking met kijkvenster waardoor je het product kunt bekijken.
Boekweit (Fagopyrum esculentum) is een kruidachtige plant uit de Polygonaceae-familie. Het dateert uit het jaar 6000 IH toen het in het wild groeide in Tibet, Siberië en Mantsjoerije. Nadat de Tataren boekweit naar de Balkan brachten, verspreidde het zich over heel Europa.
Het is een voedingsmiddel dat van nature geen gluten bevat.
Methode van voorbereiden:
Doe de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water met zout en laat het ca. 5-6 minuten tot je de gewenste consistentie krijgt.
Giet af en spoel af met koud water.
Eet de warme pasta alleen met een beetje olijfolie of gecombineerd met een saus naar keuze.
Voorzorgsmaatregelen:
Op een droge en koele plaats bewaren
Ingrediënten:
boekweitmeel*
* ingrediënt uit biologische landbouw
Presentatie:
250 gr.
Eigenschappen
Productcode | 71546 |
Categorie | Pasta, Gezond eten, Glutenvrije producten |
Merk | Probios |
Volume | 250 g |
Hoofdingredient | Boekweitmeel |
Pasta soort | Spaghetti |
Levering vanaf | Roemenië |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.