Beschrijving van de
Eco-havervlokken, 475 g, Bauckhof
Ideaal voor het bereiden van muesli en pap, ook voor kinderen, dankzij de gemalen vlokken. De vlokken zijn afkomstig van haver die gecontroleerd glutenvrij wordt geteeld en verwerkt. De meeste mensen met glutenintolerantie kunnen glutenvrije haver in hun dieet opnemen, omdat de eiwitstructuur van haver verschilt van die van andere granen zoals tarwe, rogge of gerst. Het wordt aanbevolen om glutenvrije haverproducten langzaam en geleidelijk te integreren in een glutenvrij dieet.
Bereidingsvoorstel Haverroom: 100 g havervlokken, 400 ml melk of groentedrank Doe de melk en de haver in een pan op het vuur en kook gedurende 5 minuten op laag vuur, onder voortdurend roeren tot de gewenste consistentie is verkregen. Je kunt yoghurt, fruit, noten, honing, enz. toevoegen. Het wordt warm of koud geserveerd, zoals jij wilt.
Ingrediënten:
havervlokken* zonder gluten.*Ingrediënten uit biologische landbouw. Voedingswaarden/100 g: Energie - 1560 kJ/ 370 kcal; Vetten (g) 6,7 Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,1; Koolhydraten (g) 60 waarvan suikers (g) - 0,8; Voedingsvezels (g) 9,7; Eiwit (g) 13; Zout (g) < 0,01, Thiamine (vitamine B1) (mg) - 5.562 (51,1%*), ijzer (mg) - 4.437 (31,7%*), bèta-glucanen (g) - 4*. *Dagelijkse referentieconsumptie van een gewone volwassene (8400 kj/2000 kcal).
Presentatie:
475 gr
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.