Beschrijving van de
Lasagnevellen, 250 g, Le Veneziane
Glutenvrije lasagnevellenpasta - klaar om te bakken en eivrij.
Methode van voorbereiden:
De lasagnevellen zijn klaar om te bereiden, ze hoeven niet voorgekookt te worden.
Maak een bodem met tomatensap en vlees (of gebruik een kant-en-klare glutenvrije bodem) en een zeer vloeibare bechamelsaus.
Giet een beetje tomatensaus in de pan, verdeel de lagen droge lasagnevellen en giet tomatensap met vlees en bechamel over elke laag.
Maak 5 lagen en leg bovenop de laatste laag veel geraspte kaas en een beetje boter.
Bak gedurende 20 minuten op 220 graden Celsius. Laat het 10 minuten staan voordat u het consumeert.
Voedingswaarden voor 100g product:
Energie: 1546 kj / 364 kcal
Eiwit: 6,59 g
Koolhydraten: 80,71 g; waarvan suiker 0,63g
Vet: 1,41 g; waarvan verzadigd vet 0,31g
Land van herkomst:
Italië
Ingrediënten:
maïsmeel 55%, rijstmeel. Kan sporen van soja bevatten. 55% maïsmeel, rijstmeel. Kan sporen van soja bevatten.
Presentatie:
250 gr
Eigenschappen
Productcode | 113215 |
Categorie | Glutenvrije producten, Dieet en voeding, Gezond eten, Pasta |
Merk | Le Veneziane |
Volume | 250 g |
Levering vanaf | Roemenië |
Vergelijkbare producten
Verdere productenProductbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.