Beschrijving van de
ReVito-agar is een geleerproduct verkregen uit zeewier en is een goed alternatief voor zowel rundvlees als veganistische gelatine. Na menging met de vloeistof gelt en verdikt Agar deze, zodat deze kan worden gebruikt bij de productie van gelei, puddingen en desserts van plantaardige oorsprong.
Ontdek de voordelen van reVito Agar
Het product is smaak- en geurloos, gemakkelijk, snel en handig in gebruik. Agar combineert uitstekend met zuivelproducten uit plantaardige en dierlijke melk. Bovendien bevat het een grote hoeveelheid vezels - 86 per 100 g. Het is ideaal als verdikkingsmiddel voor soepen, als toevoeging aan crèmes en als basis voor gelei. Agar lost op bij een temperatuur van 85-95 ° C en hardt uit bij 30-35 ° C, waardoor het niet gekoeld hoeft te worden om op te stijven.
Eigenschappen
Productcode | 334514 |
Categorie | Poeders, Dieet en voeding |
Levering vanaf | Polen |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.