Beschrijving van de
We gebruikten de lekkerste natuurlijke kruiden gecombineerd met koudgeperste biologische zonnebloemolie.
Hoe gefrituurde krekels te eten
Krekels zijn op zichzelf ook lekker in plaats van chips of nootjes. Ze zijn over de hele wereld populair als tussendoortje bij bier of wijn. Mexicanen eten ook krekels als hoofdgerecht: chapulinas. Krekels kunnen ter decoratie over salade of risotto worden gestrooid.
Waarom zijn gebakken krekels een geweldig cadeau?
Krekels zijn ook een uniek cadeau! Leuk, lekker, maar ook vol betekenis. Krekels zijn een even goede eiwitbron als het beste rundvlees, maar verbruiken 2000 keer minder water. Met dit geschenk kunt u het bewustzijn van een diepgaande gedachte verspreiden.
Waar komen onze krekels vandaan?
Krekels worden gekweekt op boerderijen in een gecontroleerde omgeving. Ze hebben voldoende vrije ruimte omdat ze zelfs in het wild gewend zijn om in kuddes te leven. Voordat de krekels worden verwerkt, worden ze gekoeld zodat ze kunnen slapen, net zoals in de natuur als de vorst nadert. Dit is de groei van de toekomst.
Over Sens
Het hele verhaal van Sens begon in 2013, toen de Verenigde Naties het boek Edible Insects publiceerden. Dus maakte het bedrijf van de gelegenheid gebruik en betrad de markt voor cricketproducten. Ze wilde de aandacht vestigen op wat al eeuwenlang in de wereld bekend is. Het bedrijf Sens produceert zoete en ongezoete glutenvrije snacks, meel en diverse koekjes.
Sens produceert maximaal voedzaam voedsel met minimale impact op het milieu. Op hun eigen boerderij produceren zij duurzaam bieteneiwit. Of het nu gaat om eiwitrepen of glutenvrije pasta, alle Sens-producten zijn gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zien er niet alleen geweldig uit, ze smaken ook heerlijk! Dankzij Sens hebben miljoenen mensen tegenwoordig over krekeleiwit gehoord.
Samenstelling
Pittige krekels - limoen en chili. Ingrediënten: Krekels (Acheta domesticus) (87%), zonnebloemolie, suiker, zout, chili (1,2%), limoen (1%), gistextract, paprika, aroma, zuurteregelaar (E330) Het eten van krekels kan allergische reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren, schaaldieren of mijten.
Pittige krekels - paprika voor op de barbecue. Ingrediënten: krekels (Acheta domesticus) (87%), zonnebloemolie, biologische paprika (3%), zeezout, biologische gerookte paprika (1%), biologische ui, biologische knoflook, biologische gember, meel biologische maïs, biologisch gistextract, biologische gemalen witte peper, biologische komijn, biologische hete peper (0,1%). Het eten van krekels kan een allergische reactie veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren of mijten.
Pittige krekels - tomaten en oregano. Ingrediënten: krekels (Acheta domesticus) (87%), zonnebloemolie, suiker, zout, ui, tomatenpoeder (1%), paprika, gistextract, maltodextrine, knoflook, oregano (0,2%), zuurteregelaar (E330). smaak. Het eten van krekels kan een allergische reactie veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren of mijten.
Pittige krekels - gezouten karamel. Ingrediënten: krekels (Acheta domesticus) (87%), zonnebloemolie, karamel (5%) (biologische suiker, biologische melkpoeder, cacaopoeder, natuurlijk aroma), zeezout (1%). Het eten van krekels kan een allergische reactie veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren, schaaldieren of mijten
Probeer ook eens andere producten van het merk Sens, deze vindt u in de categorieën Gezonde snacks, Glutenvrij eten en Eten, drinken. Het product is momenteel met 0% korting. Als u niet zeker weet of u dit product kiest, laat u dan inspireren in de categorie Alternatieve voedingsmiddelen.
Eigenschappen
Productcode | 420284 |
Categorie | Gezond eten, Dieet en voeding |
Levering vanaf | Slowakije |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.